Huwelijks aanzoek & Jubileum

Onze Arrangementen 

Extra Opties

  • Wij hebben verschillende extra opties beschikbaar zoals rozen, taart en verschillende knuffels om de dag extra speciaal te maken!
  • Bij het Royal Arrangement de optie om tot 18 extra personen mee te genieten van jullie speciale moment.

FAQ

Frequently Asked

Wat is het verschil tussen het Exclusive en Royal Arrangement?

Bij het Royal arrangement heb je een uitgebreidere versie van het Exclusive arrangement.

De versiering is meer uitgebreid: niet alleen een mooi kaarsenpad langs de rode loper maar ook rozen in de afzetpaaltjes, hartvormige ballonnen en extra tijd (totaal 3 uur).

Daarnaast wij kunnen hierbij een opname maken van de entree en het aanzoek!

Hoe ziet het aanzoek eruit bij Club Cinema?

 Jullie komen samen Club Cinema binnen in het cafe gedeelte. Hier kun je de verassing voor je geliefde nog geheimhouden. Vervolgens kunnen we jullie met een smoes naar de andere ruimte leiden.

Deze ruimte bevindt zich naast de bar, we hebben daar een schuifwand gemaakt dus het lijkt op een muur maar deze kan dan open worden geschoven.

Zodra deze open gaat kom je uit op de rode loper met een mooi kaarsenpad dat lijd naar een groot hart (ook van kaarslicht), uitgebreide versiering met hartenballonnen en rozenblaadjes.

Bij het openen van de deur begint ook het door jou uitgekozen nummer te spelen en verschijnen jullie namen op het scherm, vervolgt door wat fotos van jullie en een mooie  afsluit tekst.

Kan ik extra personen uitnodigen?

Bij het Royal arrangement heb je de mogelijkheid extra personen uit te nodigen.

Hiervoor passen wij de opstelling aan zodat je tot maximaal 18 personen alle ruimte hebt.

Voor deze extra personen rekenen wij €19,50 p.p. en dat is inclu. een drankje, popcorn en hapjes.

Waarom Club Cinema?

Stap binnen in onze exclusieve privébioscoop, waar romantiek en magie hand in hand gaan. Bij Club Cinema geloven we in het creëren van unieke herinneringen die een leven lang meegaan. En wat is er nu specialer dan een huwelijksaanzoek dat recht uit het hart komt en de sfeer van je favoriete films weerspiegelt?

Onze luxe bioscoopzaal biedt het perfecte decor voor jou om je liefde te bezegelen met een aanzoek dat net zo groots is als het witte doek. Of je nu kiest voor een klassiek moment, een creatieve twist of iets geheel eigens, Club Cinema staat klaar om je te helpen bij het plannen van een aanzoek dat jullie verhaal op de meest betoverende manier vertelt.

Stap in de wereld van romantiek en verwondering bij Club Cinema, waar de spotlight op jullie liefde staat en waar jullie verhaal een filmwaardig hoogtepunt bereikt.

Mogen we cookies plaatsen? Zo kunnen we je de beste website ervaring bieden. Door op ‘Accepteren’ te klikken, ga je akkoord met het gebruik van alle cookies. Je vindt meer informatie in onze Privacy Policy