Wie is er niet ooit voor een speciale gelegenheid op zoek naar een weekend special in Amsterdam met bij voorkeur een bezoekje aan een bioscoop en een nachtje in een hotel?

Dan hebben wij de perfecte deal voor jou samengesteld. Op de dag van je bezoek of misschien zelfs wel de avond er voor al check je in bij een hotel bij ons in de buurt. Er zijn drie hotels die niet ver gelegen zijn van Club Cinema, deze zijn zowel gezellig als betaalbaar.

Wil je de auto laten staan en kom je lopend naar ons toe? Denk dan aan het Bastion Zuid Oost Amstel, dat bevindt zich op precies 10 minuten lopen van de locatie Club Cinema Exclusive.

Dit moderne, comfortabele hotel beschikt over een eigen parkeerplaats en er is ook een parkeergarage. De kamers zijn netjes en er is een lekker ontbijt buffet in de ochtend.

 

bastion hotel club cinema amsterdam

Bastion hotel op loopafstand van Club Cinema

 
Iets verderop gelegen is het Campanile Hotel A9, ook dit is een fijn hotel waar je voor een goede prijs kunt overnachten.

Om Club Cinema te bereiken kom je dan het makkelijkste met de auto, dat is 5 à 10 minuten rijden, of je kunt ook met de metro naar ons toekomen.

 

Campanile A9 Hotel op paar minuten rijden van Club Cinema

 
Wil je eens iets anders beleven? Denk dan aan het Fletcher Hotel Amsterdam. Niet alleen van buiten is het al spectaculair om te zien, ook van binnen val je van de ene verbazing in de andere. De kamers zijn heel bijzonder ingericht en er is een fantastische sky lounge met een bijzonder uitzicht.

Ook hier is het gemakkelijk parkeren en Club Cinema bevindt zich op circa 10 à 12 minuten rijden van deze locatie.

 

hotel amsterdam club cinema

Fletcher hotel vlabij Club Cinema Amsterdam

 
Zo, de overnachting heb je geregeld, nu ga je kijken naar de invulling van je weekendje. Start bijvoorbeeld de middag met een high tea, dit kan prima in het naast ons gelegen café restaurant Cinetone. In de zonnige serre met uitzicht op de Weespertrekvaart kun je lekker thee drinken en natuurlijk daarbij allerlei soorten hartige en zoete hapjes proeven. 

Wil je liever iets substantieels, denk dan aan de verrassingsproeverij voor twee. Je krijgt dan een vier gangen menu met allerlei kleine gerechtjes die je samen kunnen delen. Iedere gang bestaat namelijk uit meerdere hapjes en alles bij elkaar is dit menu volledig maaltijd vervangend.

restaurant naast club cinema amsterdam

Grand Café Cinetone naast club Cinema

Waarom zou je naar een lawaaierige bioscoop gaan waar nog een paar 100 mensen de film zitten te bekijken die jij met je geliefde wilt gaan zien? Kom gewoon naar Club Cinema, de enige privé bios van Nederland, waar jij samen met je date een film kunt kijken op groot scherm, gezeten in heerlijke comfortabele bioscoop stoelen.

Je kunt iedere mogelijke film zien waar je zin in hebt, want deze bestel je vooraf. Denk bijvoorbeeld aan de film die jullie misschien wel gezien hebben tijdens jullie eerste afspraakje. Of een film die gewoon nog niet zolang geleden in de regulierebioscoop draaide, maar waar je nog niet aan toe bent gekomen om die te gaan kijken. Het maakt niet uit hoe oud of hoe nieuw de film is, zolang deze maar op dvd is uitgebracht kunnen wij deze voor jullie vertonen.

Als je het perfecte weekendje wil plannen heb je natuurlijk ook vervoer nodig. Behalve zoals al genoemd met de auto of de metro zijn er nog veel meer manieren waarop je Club Cinema kunt bereiken.

Als je echt indruk wil maken huur je natuurlijk een limousine, deze haalt jullie op bij het hotel en onder het genot van een glaasje champagne word je via een leuke route bij ons voor de deur afgezet.

Vervoer over water is ook een idee, met een kleine salonboot kun je vanaf het centrum helemaal de Amstel afzakken en zo precies bij ons voor de deur uitstappen. Dit is natuurlijk de ideale opmaat naar het doen van een huwelijksaanzoek.

 

rondvaart salonboot vervoer amsterdam

via de grachten en de rivier de Amstel naar Club Cinema

 
Als het lekker weer is dan kun je je zelfs door een rickshaw laten brengen. Vraag maar naar de mogelijkheden van de fietstaxi, de tuk tuk en andere Amsterdamse vervoermiddelen, wij hebben alle contacten en kunnen je helpen met het maken van de boeking.

 

fietstaxi  rickshaw

ludiek vervoer naar Club Cinema

 
Heb je zin om zelf te fietsen dan combineer je natuurlijk jouw treinreis naar Amsterdam met een OV fiets, de dichtstbijzijnde stations zijn onder andere Amstel station (waar je gelijk een fiets kunt oppikken) Spaklerweg en Duivendrecht.

Nog honger na de movie? Grand café Cinetone is tot laat open en een souper behoort zeker tot de mogelijkheden. Laat je verrassen door de chef, ons het geheime tip: de zalmburger!

  

restaurant naast Club Cinema

specialiteit Cinetone