Live bekijken: Uitreiking van de Oscars 29 februari 2016
Binnenkort vindt de jaarlijkse uitreiking van de Oscars plaats. Ook in 2016 belooft dit weer een heel spektakel te worden. Wil jij dit live bekijken? Ben jij een filmliefhebber en een fan van de grootste acteurs en actrices? In club cinema is er nog plek om de show op groot scherm te zien, live gestreamd via Net 5 (en verderop kun je ook lezen over een bedrijfsfeestje in de sfeer van de Oscars!) (bron)

 

oscars

Academy Awards 2016

 

 

 

 

 

 

 

De grote theaterzaal van Club Cinema Exclusive is de perfecte setting voor het bekijken van de uitreiking van de Oscars. Geheel privé met je eigen vriendengroep, filmclub of klasgenoten uit de film- en theaterwereld kun jij de locatie afhuren om live naar de Academy awards te kijken. Dresscode: gala en over-the-top, zo maak je van het kijken naar dit feestelijke programma van de uitreiking van de Oscars zelf een galabal.

Het voert te ver om alle genomineerden hier te noemen, maar de meest spraakmakende willen we je natuurlijk niet onthouden:

Beste films, o.a. The big short; Bridge of Spies; Mad Max; The Revenant
Beste acteurs, o.a. Leonardo de Caprio; Matt Damon; Michael Fassbender
Beste actrices, o.a. Cate Blanchett, Jennifer Lawrence; Charlotte Rampling
Beste regisseurs, o.a. Adam McKay; George Miller; Alejandro G. Iñarritu

Benieuwd naar de winnaars van deze prijzen en overige voor bijvoorbeeld de beste bijrollen, animatiefilms, documentaires, kostuumontwerpers, stylisten en muzikanten? En vind je het leuk om dit live op een echt bioscoopscherm te bekijken? Bel ons dan snel om een reservering te maken. 29 februari, start van de festiviteiten om een uur of negen, half tien. Start van de uitzending van de filmprijsuitreiking met presentator Chris Rock vanaf 22.30 uur.

Voor het volledige overzicht, kijk ook op: programma van de Oscars

Night of the Oscars vs. Night of the crowns

Niet beschikbaar op 29 februari maar wel zin om een eigen “Oscar-avond” mee te maken? Boek dan ons bedrijfsfeestje “Night of the Crowns” . Geheel in de sfeer van de Academy awards komen jij en je collega’s binnen over de rode loper. Fotografen en een joelende menigte begroeten jullie bij de entree, bubbels vloeien rijkelijk. Er is een kledingrek aanwezig, dus heb jij nou net niet de perfecte outfit in de kast hangen? Geen nood, met onze attributen en accessoires ben je in no-time Oscar-waardig gekleed.

Alvast in de stemming komen? Bekijk dan ter inspiratie wat foto’s van de winnaars van de Oscars 2015 : foto’s van de uitreiking van de Oscars 2015

Nadat het hele gezelschap waanzinnig in stijl is getransformeerd , worden de leukste, door jullie vooraf ingezonden filmpjes vertoond en genomineerd. De avond wordt gepresenteerd door een acteur/actrice en natuurlijk zijn er sterren voor Look-Alike acts. De hele avond wordt opgeluisterd met live muziek.
Na de pauze komt een “celebrity” de Crown uitreiken voor beste performance. Een compilatie van al het materiaal wordt meegegeven op USB of naar wens dvd zodat men een blijvende herinnering heeft aan de Night of the Crowns 2016.

Dit wordt een bedrijfsfeestje om nooit te vergeten.
Dit feest kan het hele jaar door georganiseerd worden, ook op doordeweekse avonden, van 1 maart tot en met 31 oktober. Minimum aantal personen 50 en maximum aantal personen 120. Vrij naar The Godfather: “we’re gonna make you an offer you can’t refuse” meer quotes

Voor meer info even mailen naar info@clubcinema.nl