En eindelijk zijn er weer eens last minutes. Dat zijn dus kansen op een hot deal, en wel 28 november om 16 uur, 29 november om 15 uur of om 20 uur, 30 november om 15 uur en om 19 uur, 1 december om 16 uur en om 18 uur en om 20 uur, 2 december om 16 uur en om 18 uur en om 20 uur: arrangement A voor €89 en uitgebreid met romantische kaarsjes en een gepersonaliseerd welkomstscherm en arrangement B voor slechts €129 en uitgebreid met een romantisch cadeautje t.w.v. €10 plus dus de €20 last minute korting, het lijkt wel alweer Black Friday bij Club Cinema. 
Voorbeeld van een welkomstscherm:

Het arrangement mag altijd gebruikt worden voor naar keuze een film kijken of gamen. Nieuw: kom je met meer dan twee personen, dan hebben wij nu capaciteit tot maar liefst 30 personen te accomoderen in de heerlijk comfortabele bioscoopstoelen. Ga je gamen, dan kun je afwisselend gebruik maken van de PlayStation maar ook de dartbaan en de pooltafel. De gezellige bar biedt mogelijkheid tot het halen van een biertje of het bestellen van snacks zoals chips/nootjes, gemengde frituurhapjes en pizza, alles om het gamen tot een gezellige happening te maken.
In het verleden hadden wij met regelmaat last minutes. De laatste maanden waren er helaas nauwelijks acties, unieke kans dus om nu weer met last minute korting kennis te komen maken met ons concept. Welkom bij ons super gezellige party home in Zwanenburg, bel snel voor de laatste plaatsen dit weekend. NB het heeft geen zin te informeren voor a.s. zondagmiddag, die zit al helemaal vol. Wel breiden wij de hot deal nog wel uit naar zondagavond, 27 november, dan is er nog een plek om 20 uur, telefoon 06-17595704, een beller is altijd sneller!