In club cinema worden veel huwelijksaanzoeken gedaan en tijdens een aanzoek gebeuren soms de gekste dingen
Ben je nieuwsgierig geworden wat er allemaal mis kunt gaan of wil je alles tot in de puntjes voorbereiden en zelf deze fouten niet maken? Lees dan gauw onderstaande ervaringen van anderen en doe er je voordeel mee
Veel aanstaande bruidegommen laten hun verloofde in de auto wachten met een excuus dat zij even iets moeten gaan ophalen. Natuurlijk werken wij als club cinema graag mee aan de verrassing en gaan desgevraagd de verloofde ophalen uit de auto en overhalen om toch maar even binnen te komen.

Dit kan goed misgaan als de verloofde echt niet verwacht dat het nog lang gaat duren en zij lekker warm in de auto zit. Ze zit lekker te appen met vriendinnen en vindt het helemaal niet eg om nog even in de wagen te wachten.

De bruidegom staat dan heel zenuwachtig met de ring te wachten bij het romantische hart met de kaarsjes terwijl de verloofde zich ondertussen nog nergens druk over maakt. Zorgen maakt ze zich pas als ze de auto moet verlaten. Dan vraagt ze zich af of er wel geld in de parkeermeter is gedaan, of de auto wel is afgesloten en of ze haar tas wel of niet moet meenemen.

Kort geleden hadden wij weer zo’n gevalletje aan de hand, de bruidegom was al geruime tijd binnen want hij moest zich eerst nog verkleden in zijn nette pak. Dat had hij expres niet eerder gedaan om niets van de verrassing te verraden. Toen hij eindelijk zover was (geschoren, omgekleed en strak in de haargel) dat wij de dame konden gaan ophalen was zij al behoorlijk chagrijnig omdat het nogal lang geduurd had. Ze had echt geen zin om mee naar binnen te gaan en zei dat hij maar moest opschieten. Met een smoesje probeerden wij haar toch mee te lokken. 

En inderdaad wat gebeurde er, ze moest uitgebreid naar klein geld zoeken voor de parkeermeter, daarna vroeg ze zich af of de auto wel open kon blijven, want haar aanstaande had per ongeluk de sleutels nog in zijn zak. Na veel vijven en zessen ging zij mee naar de mooi versierde zaal. Maar toen we eindelijk bijna bij de deur stonden bleek toch dat haar telefoon nog in de auto lag en moesten wij weer terug naar buiten. Net dat je denkt dat het niet meer mis kan gaan en wij de bruidegom in spe gewaarschuwd hadden dat ze nu elk moment kon binnenkomen besloot de dame dat het toch tijd was om nu even de toiletten te gaan bezoeken. Ze nam daarbij meteen ook ruim de tijd om haar haren en make up te doen! Kortom, de bruidegom was na een kwartiertje zelf ook op van de zenuwen. De vrouwen die zich natuurlijk nergens van bewust was, raakte behoorlijk geïrriteerd toen wij haar vroegen om voort te maken. Ze wist niet dat ze onnodig oponthoud veroorzaakte omdat zij dacht dat ze alleen maar uit eten gingen. 

Ben je benieuwd of ze uiteindelijk ja gezegd heeft? Nou gelukkig wel, want toen zij de romantisch verlichte bioscoopzaal binnenkwam, waar een heel kaarsenpad was uitgelegd waar ze doorheen mocht wandelen kreeg ze al een blij vermoeden. Op weg naar het podium -waar haar aanstaande echtgenoot stond te wachten met een prachtige ring en 200 rode rozen- raakte ze haar boosheid op slag kwijt. En na het zien van prachtige, zelfgemaakte aanzoeksfilmpje waarbij de heer op één knie ook live het huwelijksverzoek deed, toen was natuurlijk alles snel vergeven en vergeten…