LET OP Club Cinema is bezig met verhuizen. De verhuizing heeft gevolgen voor komende, bestaande reserveringen. Boekingen tot en met 31 oktober 2016 zullen worden uitgevoerd op het vertrouwde adres, vanaf medio november zal een nieuwe locatie worden betrokken. Iedereen die een reservering heeft staan krijgt persoonlijk bericht met betrekking tot de adreswijziging of verandering van de boeking.

De nieuwe locatie heeft een groot aantal voordelen ten opzichte van de oude locatie. Wij zitten tegenwoordig gewoon op de begane grond, dus geen gesleep meer met apparatuur, flessen en vuilniszakken, zoals in het oude gebouw zonder lift. Er zijn geen trappen om te nemen, alles is gelijkvloers, de toiletgroep is inpandig en privé en rolstoelvriendelijk bovendien.

Ook het wachten in de gemeenschappelijke lobby van de studio’s is verleden tijd. Wij beschikken thans over een gezellig loungegedeelte waar je wordt ontvangen. Je kunt binnendoor naar de projectieruimte. Dit biedt tal van mogelijkheden, met name bij surprisefeesten. Ook is er een eigen opgang, dus wie gelijk door wil kan via de hoofdtoegang zijn entree maken. Dit is weer handig bij rode loper party’s.

Het parkeren wordt ook makkelijker, want dat kan gratis voor de deur op het eigen terrein. Op dat zelfde terrein kunnen bij mooi weer ook activiteiten worden gedaan, zoals gebruik maken van een springkasteel bij kinderpartijtjes of buiten staan in een partytent die apart bij gehuurd kan worden voor zeer grote gezelschappen.

Tot slot blijft de afstand tot Amsterdam Centrum gelijk. Van Duivendrecht of van Zwanenburg is beide ca 20-30 minuten naar hartje stad.