Uniek in Nederland: het aanzoeksfeest. Hoe doe je een origineel huwelijksaanzoek? Helemaal hip, hot en happening is: het aanzoeksfeest! Je hoeft geen bus te boeken naar Parijs om bovenop de Eiffel Toren de Grote Vraag te stellen. Kom gezellig naar Club Cinema en neem iedereen mee die je kent. In onze sfeervolle ruimtes kun jij je originele huwelijksaanzoek in combinatie met het privé georganiseerde aanzoeksfeest helemaal naar eigen wens plannen. Of je nou een violist meebrengt en een lekkere huisgemaakte taart of een compleet orkest en een bos van 200 rozen, er is genoeg ruimte om alle wensen te vervullen.

Ballonnenboog, pad van rozenbladeren, champagneflight, alles kan. Je mag vooraf langs komen om een keuze te maken uit gelijk entree in de gezellige, intieme, romantische ingerichte ruimte waar alle versieringen klaar staan of entree via het café-gedeelte zodat je lief tot het laatste niets doorheeft . Beide zijn exclusief beschikbaar om te midden van vrienden of familie een bijzonder aanzoek te doen.

Stel, je verloofde denkt dat zij op een girl’s night out gaat om met haar vriendinnen een lekkere zwijmelfilm te bekijken en cocktailtjes te drinken. Maar dan…. komt de bruidegom binnen en doet haar versteld staan met een zelf opgenomen clip en natuurlijk… een aanzoek. Meteen aansluitend maak je de verrassing compleet met een aanzoeksfeest, alle vriendinnen proosten met de bride-to-be.

Of stel, je zit met je aanstaande in de prachtig versierde zaal, vol met kaarsjes, rozenblaadjes en een schaal heerlijke bonbons binnen handbereik. je doet jouw aanzoek, op het grote doek of live (of simultaan), en nadat ze JA gezegd heeft klinkt het : *S*U*R*P*R*I*S*E* en al jullie gasten springen tevoorschijn om het feestje mee te vieren. Dat kan een klein aanzoeksfeest zijn met zachte lounge muziek maar ook een spectaculair aanzoeksfeest met een dj of een spetterende disco party.

Wat gebeurt er nog na het doen van het originele huwelijksaanzoek? Er is alle tijd om te feliciteren, cadeaus te overhandigen, vooraf opgenomen wensen voor het aanstaande bruidspaar af te spelen en natuurlijk de favoriete muziekfragmenten van het kersverse verloofde stel te beluisteren of ook te bekijken op het witte doek.

Bel snel voor info of klik door naar de voorgestelde arrangementen Royale of Exclusive.