Goed nieuws, ook dit jaar kan er weer geboekt worden voor het speciale Valentijnsarrangement van Club Cinema Exclusive. En exclusief is het zeker, want je krijgt de bioscoop helemaal voor jullie tweetjes, om samen te genieten van een heerlijke film zonder pottenkijkers.

Er zijn nog enkele tickets voor de shifts op Pre-valentijn, maar ook nog voor  op Valentijnsdag zelf en tevens zijn er nog plaatsen op Post Valentijn (voor wie in het weekend moest werken).

Kies nu voor de imposante theaterzaal of de intieme lounge-ruimte, het arrangement is in beide zalen gelijk. Wil je iemand helemaal imponeren met een heel theater voor jullie alleen of juist zo knus mogelijk in een mini-bioscoopje zitten? Dan bepaalt dat je keuze voor Theater of Louunge.

De prijzen variëren ook een tikkeltje, dat kan ook de doorslag geven als je een keuze moet maken. Verder geldt wie het eerst komt, wie het eerst maalt, want vol is vol!

Verras je Valentijn met de wel heel originele mogelijkheid om samen in een intieme setting een film van jullie keuze te kijken. Misschien wel de film die jullie hebben gezien tijdens jullie eerste date! of die film waar je hem/haar  altijd nog eens mee naar toe zou nemen maar wat er nooit van is gekomen.

Geen idee wat je Valentijn wil zien? Geen probleem, Club Cinema beschikt over een ruime collectie romantische titels, all time favourites zijn bijvoorbeeld The Notebook, The Vow, The weddingringer, Bridesmaids The best of me en Water for Elephants, Maar houdt hij/zij meer van actie, dan zijn er voldoende geschikte dvd’s en blu-rays om ter plaatse samen uit te kiezen.

Nog leuker is het natuurlijk dat wij doen alsof de gekozen film wordt opgezet maar dan komt eerst jouw eigen gemaakte opname in beeld. Leef je uit en maak een foto-collage van jullie leukste momenten, een filmpje van alle plekken die voor jullie van betekenis zijn of gewoon één pakkend beeld met jouw felicitatie, gelukswens, quote of zelfs een huwelijksaanzoek, alles kan!

Lever je eigen materiaal bij binnenkomst aan op dvd, bluray of usb, uploaden naar youtube is ook een mogelijkheid. Ben jet een beetje handig, dan is het nog een optie om zelf in een bestaande film een “commercial break” te monteren, in plaats van reclame komt dan jouw persoonlijke boodschap, hoe gaaf is dat!

De zaal is extra romantisch versierd en verlicht en dit is wat er in het pakket zit:

 • 2,25 uur zaalhuur
 • operator die de techniek regelt en de hapjes en drankjes bedient en dan standby op te roepen is als je wat nodig hebt
 • welkomstscherm met persoonlijke foto(‘s) en of tekst geprojecteerd op het grote doek (toesturen graag)
 • zelf uit te kiezen muziekje bij het binnenlopen (youtubelink sturen)
 • film naar keuze (alles wat maar op dvd verschenen is)
 • verse roos in cellofaan met lintje
 • handgeschreven kaartje daarbij (tekst opgeven)
 • doos hartenbonbons
 • twee drankjes pp naar keuze of fles prosecco, je mag kiezen wat je wil
 • emmer popcorn (ter plaatse kiezen zoet of zout)
 • schaal hartige hapjes of hartvormige zoete taart (vooraf keuze doorgeven, in geval van taart is er de keuze tussen een aardbeienkwarktaart of een chocoladetaart; let op: de aardbeientaart bevat gelatine)
 • valentijnsbeertje
 • ruimte verlicht met kaarsjes
 • hart met jullie namen omgeven door kaarsjes (namen doorgeven)

Dit arrangement kost in de grote zaal € 195 euro en in de kleine zaal € 175 en de arrangementen kosten in de pre-valentijn periode (12&13 februari) en post-valentijn dag (15 februari) € 175 om € 155

Boeken kan via het formulier of telefonisch 06-17595704. Wees er snel bij, indeling gaat op volgorde van aanvraag.